Gentofte Kommune søger uddannelseskonsulent med sygeplejefaglig baggrund pr. 1. september 2023 [Denmark]


  $ads={1}

Vi søger lige nu en kollega, som har lyst til at være en del af vores uddannelsesteam, som har en central rolle i at uddanne social- og sundhedselever samt sygeplejerskestuderende i et tæt samarbejde med oplærings- og klinikstederne på pleje- og sundhedsområdet. Uddannelse af social- og sundhedshjælpere, -assistenter samt sygeplejersker er et af Gentofte Kommunes vigtigste fokusområder, og der er bl.a. nedsat et tværorganisatorisk partnerskab, som skal styrke Gentofte Kommunes position som uddannelsesinstitution.

Vores uddannelsesteam består af tre uddannelseskonsulenter samt to uddannelseskoordinatorer, som har et tæt samarbejde omkring at løse teamets mangeartede opgaver. Uddannelseskonsulenterne, hvoraf du bliver den ene, har en udadrettet funktion og samarbejder bl.a. med vejledere og ledere om at sikre gode læringsforløb og læringsmiljøer på vores arbejdspladser på pleje- og sundhedsområdet. Uddannelseskoordinatorerne rekrutterer, ansætter og varetager personaleadministrationen af elever.

Vi tilbyder
Et alsidigt og udviklende job, hvor du har gode mulighed for selv at præge dine arbejdsopgaver. Du skal forvente en hverdag, som er fyldt op med spændende, uforudsigelige opgaver, som du skal have løst samtidig med, at du får klaret dine planlagte opgaver.

Du får fire engagerede kollegaer i uddannelsesteamet, som har et stort kendskab til pleje- og sundhedsområdet samt stor erfaring med uddannelse af elever og studerende. Omgangstonen i temaet er uformel. Vi lægger desuden vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidig med, at vi har travlt.

Den fleksibilitet vi forventer i stillingen, får du igen i form af stor frihed til selv at tilrettelægge opgaveløsningen og arbejdsdagen. Du får desuden mulighed for hjemmearbejdsdage.

Du bliver ansat i Kvalitet og Udvikling, som har lokaler tæt på Hellerup Station. Du får kollegaer, som løser forskellige opgaver inden for bl.a. administration, digitalisering, kommunikation, data- og analyse samt sundhedsfaglig rådgivning.

Dine opgaver
Din arbejdsdag vil være varieret, og den ene dag vil ikke ligne den anden. Dine opgaver omfatter bl.a.:

  • Uddannelsesplanlægning af generelle og individuelle forløb for elever og studerende samt fordeling af elever og studerende på oplærings- og praktiksteder.
  • Planlægning og facilitering af workshops, undervisning og refleksionsdage med elever, studerende, vejledere og kursister
  • Samarbejde med og understøttelse af oplærings- og kliniksteder, ledere og vejledere
  • Bidrage til et uddannelsestilbud af høj kvalitet
  • Deltagelse og samarbejde internt og eksternt i ERFA-grupper og netværksmøder
  • Samarbejde med uddannelsesinstitutioner - SOSU H og KP

Fælles for opgaverne er, at de stiller krav til såvel selvstændig opgavevaretagelse som til at kunne skabe resultater i tæt samspil med ledelsen, driftsområder, kollegaer og eksterne samarbejdspartnere.

Den ideelle ansøger:
Det er meget vigtigt for os, at du trives med at arbejde i et team. Derudover ser vi gerne, at du:

  • Har erfaring med at arbejde med uddannelse af elever og/eller studerende.
  • Har erfaring med og interesse for undervisning og vejledning
  • Er uddannet sygeplejerske og har relevant videreuddannelse
  • Har gode samarbejdsevner og en positiv attitude
  • Har stærke kompetencer inden for kommunikation og formidling
  • Formår at bevare overblikket og kan mestre et foranderligt felt i en til tider uforudsigelig hverdag
  • Arbejder ud fra en procesorienteret, kreativ og innovativ tilgang
  • Viser initiativ, engagement og selvstændighed i arbejdet
  • Har flair for struktur, planlægning og IT

Din ansættelse
Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer om uge, men har du andre ønsker til ansættelsesnorm kan det evt. aftales. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Du bliver ansat i Kvalitet og Udvikling, som har lokaler på Rygårdsvænget 6, 2900 Hellerup.

Dine løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst og efter forhandling med den relevante faglige organisation.

Vi holder ansættelsessamtaler den 21. juni 2023. Vi holder, ved behov, anden samtale den 26. juni 2023.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال